Thursday, June 23, 2011

Ala2 lovelace


lawa tak? baik puji lawa kalau tak nanti iqa sedih huhuhu hehehehe.. ok actually dah alam sangat berkenan dekat arang lovely lace..tapi tak taw la kenapa iqa tak pernah nak beli..selalu beli pn untuk buat present utk mak bukan untuk iqa.. last2 iqa buat sendri je senang.lagipun kete iqa xde bnda gantung2 pn lagi..siankan..huhuhu

kain rose pink tu actually iqa emang ade.lebih kain time buat guest book utk engagement iqa..so daripada terbuang macam tu je so iqa pun buat lah pouch fragrances. BUKAN POTPURI K..iqa gune fibre baru die gemuk n comel hehehehehe..bau die iqa gune rose buds sama macam bau lovely lace teddy..

OPEN FOR ORDER

2 comments:

anaztasias nora aira said...

iqa mmg ada seni la :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

hehehe thanx lalink!!!!

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

Copyright © 2011 Reserved to Luvster craft Design with love by CikBulat