Monday, May 23, 2011

Brooch& Hair clip Bunga Kemboja

Now Open FOr Order!!!!!


Brooch Bunga Kemboja


RM2.50/pcs


promo!!!!
5pcs rm10

***colors are effect by camera flash


bunga ni jugak sesuai untuk dijadikan sebagai corsage untuk diberikan kepada ahli keluarga pakai time wedding ke or any events yg bersesuaian,,boleh request untuk tambah ribbon ke
button di tengah2 bunga tidak semestinye seperti dalam gambar akan ditukar2. atau kalau anda nak request warna button pun boleh
kami juga ade mengambil tempahan untuk borong. untuk harga borong terus email kepada kami.



from left :
hot pink
baby pink
chili red


from left:
royal blue
light purple
dark purple


 anda boleh pilih untuk pasang hair clip atau pun pin


contoh care order 


bunga kemboja hot pink brooch/hairclip - 1 pcs


untuk order email ke luvstercraft@yahoo.com

2 comments:

CiKYuCeKMoN said...

niat d aty nk order pin ni.. tp ksian nnti kt akak cz tbeban dgn order yg yun je..hahahah.. tu la..sapa suruh buat cntik2..kn da yun order byk2..hahahah:P.. gurau je k..nnti ble da nk siap.yun ckp yg brooch ni lak k.;)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

brooch ni sng je dik..hehehe..tp bgtaw nk color ape taw..sbb material die lain sikit dr yg material door signage tu..ni material lembut

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

Copyright © 2011 Reserved to Luvster craft Design with love by CikBulat