Saturday, May 28, 2011

Mampu Ke beri Yang setimpal

someone order door signage for her rooms. honestly a bit terkejut dgn dengan order ni..coz im new in dis craft kn. bru seminggu je kot. a bit tension now sebab takut tak dapat buat ape yang die nak.takut sangat. nk tunjuk design sah2 la aku tak reti nak lukis proper kan..selalu ikut feel je nak buat ape2 handmade sekalipn. plus de most worse thing taste aku ni a bit pelik sbb suke something simple but of course la semua org  tak macam tu..of course la dh beli mahal2 nak something yang betul2 cantik kan. 

dis girl suke tedy bear, nak warna merah n pink, die suke love. pintu warna cokelat dark...sure ni warna kayu ni kan..dalam bilik warna pink gelap..ape yg aku dapat bayangkan dis girl mgkin suke something gilish stuff..sbb die pun cakap die suke pink..so thats mean mesti aspect something cute rite and kne dengan jiwa die.. dat part yang aku takut.mungkin aku boleh buat but sesuai ke tak dengan die? aku dah mule takut.. sebab duit orang aku nak ambik tapi takut orang tak puas hati dengan ape yg diorg dapat. itulah benda paling aku takut dalam bisnes. orang bayar dalam keadaan tidak mendapat kepuasan dengan ape yang diorang dapatkan

2 comments:

CiKYuCeKMoN said...

i think i know who's that gurl..hahaahah... its ok la kak.. if im not satisfied with this, i'll tell u k.. mmg yun sggup bayar mahal jnji puas aty. n rasanya akak blh la.. akak blh tnjuk time progressing tu mne tau kot2 ad yg yun blh suggestkn..ok?? taaayunkk akak.huhuhuuh

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

heheheh.malunye!!!!!!!!!!!! akak cube ye yun..huhuhuhuhuhu nervous!!!!!

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

Copyright © 2011 Reserved to Luvster craft Design with love by CikBulat