Thursday, May 26, 2011

Love Felt VS Love PVC

semalam bile upload PVC craft of cupcakes and love with the smarties button dekat FB iqa my frens ask me about the diference between felt and PVC ni. so iqa dengan semngat kesukanan nya malam tadi terus ambik felt and potong and jahit love design yang sama untuk tunjukkan perbezaan those two fabrics

personally if u ask me i prefer felt sebab felt soft je..beh sangat bile pegang. but in terms of nk buat handphone case or pouch ke i prefer PVC..

left : felt
right : pvc

so here u are my dearest nuta nittoo

2 comments:

Magrib said...

ala ala romantik.. anyway.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

enc.magrib..hehe thanx yeah!!!!

Post a Comment


ShoutMix chat widget
 

Copyright © 2011 Reserved to Luvster craft Design with love by CikBulat